27 C
Hanoi
luni, mai 20, 2024

O miliardară a fost condamnată la moarte pentru un furt bancar istoric în Vietnam. Dosar emblematic al campaniei anticorupție „Cuptoare aprinse”

Must read

Un tribunal din orașul Ho Chi Minh a condamnat-o la moarte, joi, pe Truong My Lan, șefa unei companii vietnameze, într-un caz de fraudă în care procuratura a estimat daune în valoare totală de 25 de miliarde de euro, cel mai mare scandal financiar din istoria țării, scriu AFP și BBC.

Truong My Lan, patroană a conglomeratului Van Thinh Phat, a fost acuzată de corupție, deturnare de fonduri și încălcarea legii bancare, printre altele, în timpul unui proces care a durat aproximativ o lună.

Truong și alți 85 de inculpați au apărut în fața instanței pentru a răspunde întrebărilor și furiei a mii de depunători păgubiți, care și-au pierdut banii aproape peste noapte.

https://www.hotnews.ro/stiri-international-27046780-cazul-neobisnuit-miliardarei-care-risca-moartea-pentru-furt-bancar-istoric-dosar-emblematic-campaniei-anticoruptie-cuptoare-aprinse-din-vietnam.htm

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Vietnam | Cộng hòa xã hội chủ nghĩa Việt Nam

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura