AcasăSaigonRestricţiile impuse de pandemia de COVD-19 din Vietnam ar putea menţine preţurile...

Restricţiile impuse de pandemia de COVD-19 din Vietnam ar putea menţine preţurile cafelei „relativ ridicate”. Când ar putea reveni la normal

-

Restricţiile impuse de epidemia de Covid-19 din Vietnam au limitat oferta globală de cafea – iar preţurile cafelei ar putea rămâne „relativ ridicate” până în 2022, a apreciat Fitch Solutions, citată de CNBC.
Ţara este al doilea cel mai mare exportator de cafea din lume şi se luptă cu cea mai gravă situaţie de la începutul pandemiei. Restricţiile din Ho Chi Minh City au afectat transportul de cafea şi alte bunuri.

În august, exporturile vietnameze de cafea au scăzut cu 8,7% faţă de iulie, la 111.697 tone, a raportat Reuters, citând date vamale. Între ianuarie şi august, Vietnamul a exportat 1,1 milioane de tone de cafea – cu 6,4% mai puţin decât în ​​urmă cu un an, însă veniturile din exportul de cafea au crescut cu 2%, până la aproximativ 2 miliarde de dolari, a declarat agenţia de ştiri.

/www.mediafax.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...