AcasăLifestyleHealth & FitnessDoze de vaccin anti-Covid donate de statul român Republicii Socialiste Vietnam

Doze de vaccin anti-Covid donate de statul român Republicii Socialiste Vietnam

-

O aeronavă a companiei Tarom a transportat aproximativ 200.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 în Vietnam, o donație din partea statului român.

Transportul a fost efectuat la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență – Ministerul Afacerilor Interne, în cadrul Mecanismului European de Protecție Civilă. Aeronava Boeing 737-800 a efectuat un zbor umanitar în Vietnam, pe ruta București – Dubai – Saigon, pentru transportul a 199.200 de doze de vaccin anti-COVID-19.

Reprezentanții companiei au anunțat că în avion au fost trei echipaje, greutatea transportată a fost de aproximativ două tone, iar timpul efectiv de zbor a fost de aproximativ 13 ore și 40 minute, cu o escală de realimentare la Dubai, Emiratele Arabe Unite. ”În data de 23 august 2021, o aeronava Tarom Boeing 737-800 a efectuat un zbor umanitar în Republica Socialistă Vietnam, pe ruta Bucureşti – Dubai – Saigon, pentru transportul a 199.200 de doze de vaccin anti-COVID-19, donate de către statul român”, a precizat compania.

www.stiripesurse.ro/doze-de-vaccin-anti-covid-donate-de-statul-roman-republicii-socialiste-vietnam_1963234.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...